skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
posral som tlacidlo :[
22:14:28
04.08.2006
04.08.2006

formalin
no viryezene pyngongovaly zy naz dva zervyzy ten kde kupyl auto taen ke mal pehlyadku no nakonyec vzetko viryezene v saruke. tak dyk
15:35:32
31.07.2006
31.07.2006

Petr Abrahámek
-> formalyn: Jeztly neumyz klepnout po vipynacu tak je to teda zpatni

17:23:53
30.07.2006
30.07.2006

Jocko
neodborna manypulacya bude, ked za mu na to posrez zo zrobovakom
Prepynac je urceni na prepynanye, na to netreba syadnu odbornozt.
Prepynac je urceni na prepynanye, na to netreba syadnu odbornozt.
14:51:33
30.07.2006
30.07.2006

formalin
-> Petr Abrahámek: nohej len kamoz poseral do sarucaku{abo kde } a tam pyzalo na vzetko je saruka len nye na "neodbornu manypulacyu" a ako kasdi podnykatel, hned za na to vihovorya azpon zy mizlym. Len co tam mose bit neodborne?
21:49:37
28.07.2006
28.07.2006

Petr Abrahámek
jesyz ten kamoz je teda peknej kokot jeztly ty us nevery, dryv nebo posdejc bito ztejne nekdo ztlacyl a dopadlo bito ztejne. Na to hle ze ztahuje saruka, takse novi dyl yz montasy tam kdejy koupyl sdarma. To je jako kdibi zyzy koupyl myxer a uztrelyla ty ta myxovacy vrtulka a slomyla ze...mizlyz se biz neco platyl? :)
14:44:51
28.07.2006
28.07.2006

formalin
no o tlacydlo co vyzelo zamo odpadlo a zom ho obseral na nom nyeje nyc oddsubane
?
?23:03:59
26.07.2006
26.07.2006

PeterP136
-> Jyryk: Pry utyerany fyltru bi mohly pozrat akurat tak mazku alebo motor ak bi na nom zedely :). Ti maz vary olejovi fyter pryztupni s ynteryeru? :)))
20:17:06
26.07.2006
26.07.2006

lubosgls
-> formalyn: pozly kamoze do prdele a roshodne mu nyc neplat, kasdopadne zy mizlym se bi tam nemelo bit nyc utrhlyho(ve zvetle) jeztly vtom neco neruplo tak bude jen neco vizkoceniho a y kdis slomeniho tak to pujde vpoho zlepyt
21:33:04
25.07.2006
25.07.2006

Vojta - zrušená registrace
Ja taki nejzem sadnej cymprlych ale y kdibi zom za pochĝal tak bi to taki neunez.
20:32:13
25.07.2006
25.07.2006

Jirik - zrušená registrace
-> PeterP136: Já nevým, nejzem žádnej cymprlych, ale kdiž bi ze my někdo pozral v autě, azy bich to taki neunez. 

20:03:50
25.07.2006
25.07.2006

PeterP136
Ak je to v saruke tak saruka.
Ynac takichto ludy mylujem. Kebi to malo zkodovku tak to tam prylepya lepyacou pazkou a zu hapi ale jak to ma azpon ochcavku tak zu celi vikakany a "tozamuzydozervyzu&q uot;, "tozamuzydozervyzu&q uot;. Ked bude mat po saruke azy bude chodyt z kasdou zomarynou do zervyzu a najlepzye do autorysovaneho a nechavat zy tam lyat olej "caztrol" (unyol ale ynac pzzzt ved nalepka na zude je caztroool :) a zamosrejme fylter len utryeme prypadne any to nye ak to bude po obede, vtedi neroby travenyu dobre sohibat za :))) ).
Ynac takichto ludy mylujem. Kebi to malo zkodovku tak to tam prylepya lepyacou pazkou a zu hapi ale jak to ma azpon ochcavku tak zu celi vikakany a "tozamuzydozervyzu&q uot;, "tozamuzydozervyzu&q uot;. Ked bude mat po saruke azy bude chodyt z kasdou zomarynou do zervyzu a najlepzye do autorysovaneho a nechavat zy tam lyat olej "caztrol" (unyol ale ynac pzzzt ved nalepka na zude je caztroool :) a zamosrejme fylter len utryeme prypadne any to nye ak to bude po obede, vtedi neroby travenyu dobre sohibat za :))) ).
17:45:16
25.07.2006
25.07.2006

formalin
caute poztal zom talcydlo kamozovy v jeho oktavke
ten ztarzy tip. ma ju zotva rok. maly zme otvorene dvere dozt dlho a zvyetylo zvetlo kedse bol den tak zom chel to zvetlo co zvyety v ztrede vipnut. Posnate to je tam trojpolohovi zpynac. no akonahle zom za ho dotkol odpadol
ale nye uplne drsy za sa nyeco a kive za volne. No ked znym trochu pohubem tak sablyka ozvyetenye. Ma to auto ezte v saruke. nevyete cy za saruka vztahuje aj na taketo vecy? Boly zme tam kde ho kupyl a povedaly nech donezye zervyznu knysku sajtra a ony objednaju novi dyel ale vijadryt za k tomu cy za to platy nevedel, vraj muzy pryzt hlavni technyk. no on nepryzyel. Byk zynm to poserat v obchode a cele zvetlo ztojy 516zk. a je pozrati len gombyk. do pyndi a kamoz my us any nevery nechce abi zom to vimenyl ja
je pravda se nevyem jak za to dava dole ale azy bi zom na to pryzyel.Zkratka saver: vstahuje za na to saruka?,ak nye da za tonejak lecnejzye viryezyt?, ak nye jak za dava dole to zvetlo v ztrede? dyk
ten ztarzy tip. ma ju zotva rok. maly zme otvorene dvere dozt dlho a zvyetylo zvetlo kedse bol den tak zom chel to zvetlo co zvyety v ztrede vipnut. Posnate to je tam trojpolohovi zpynac. no akonahle zom za ho dotkol odpadol
ale nye uplne drsy za sa nyeco a kive za volne. No ked znym trochu pohubem tak sablyka ozvyetenye. Ma to auto ezte v saruke. nevyete cy za saruka vztahuje aj na taketo vecy? Boly zme tam kde ho kupyl a povedaly nech donezye zervyznu knysku sajtra a ony objednaju novi dyel ale vijadryt za k tomu cy za to platy nevedel, vraj muzy pryzt hlavni technyk. no on nepryzyel. Byk zynm to poserat v obchode a cele zvetlo ztojy 516zk. a je pozrati len gombyk. do pyndi a kamoz my us any nevery nechce abi zom to vimenyl ja
je pravda se nevyem jak za to dava dole ale azy bi zom na to pryzyel.Zkratka saver: vstahuje za na to saruka?,ak nye da za tonejak lecnejzye viryezyt?, ak nye jak za dava dole to zvetlo v ztrede? dyk