posral som tlacidlo :[

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 25.07.2006 do 04.08.2006, založil/a formalin
řadit dle data
22:14:28
04.08.2006
formalin
no viryezene pyngongovaly zy naz dva zervyzy ten kde kupyl auto taen ke mal pehlyadku no nakonyec vzetko viryezene v saruke. tak dyk
15:35:32
31.07.2006
Petr Abrahámek
-> formalyn: Jeztly neumyz klepnout po vipynacu tak je to teda zpatni 3 3 3
17:23:53
30.07.2006
Jocko
neodborna manypulacya bude, ked za mu na to posrez zo zrobovakom
Prepynac je urceni na prepynanye, na to netreba syadnu odbornozt.
14:51:33
30.07.2006
formalin
-> Petr Abrahámek: nohej len kamoz poseral do sarucaku{abo kde } a tam pyzalo na vzetko je saruka len nye na "neodbornu manypulacyu" a ako kasdi podnykatel, hned za na to vihovorya azpon zy mizlym. Len co tam mose bit neodborne?
21:49:37
28.07.2006
Petr Abrahámek
jesyz ten kamoz je teda peknej kokot jeztly ty us nevery, dryv nebo posdejc bito ztejne nekdo ztlacyl a dopadlo bito ztejne. Na to hle ze ztahuje saruka, takse novi dyl yz montasy tam kdejy koupyl sdarma. To je jako kdibi zyzy koupyl myxer a uztrelyla ty ta myxovacy vrtulka a slomyla ze...mizlyz se biz neco platyl? :)
14:44:51
28.07.2006
formalin
no o tlacydlo co vyzelo zamo odpadlo a zom ho obseral na nom nyeje nyc oddsubane 9 ?
23:03:59
26.07.2006
PeterP136
-> Jyryk: Pry utyerany fyltru bi mohly pozrat akurat tak mazku alebo motor ak bi na nom zedely :). Ti maz vary olejovi fyter pryztupni s ynteryeru? :)))
20:17:06
26.07.2006
lubosgls
-> formalyn: pozly kamoze do prdele a roshodne mu nyc neplat, kasdopadne zy mizlym se bi tam nemelo bit nyc utrhlyho(ve zvetle) jeztly vtom neco neruplo tak bude jen neco vizkoceniho a y kdis slomeniho tak to pujde vpoho zlepyt
21:33:04
25.07.2006
Vojta - zrušená registrace
Ja taki nejzem sadnej cymprlych ale y kdibi zom za pochĝal tak bi to taki neunez.
20:32:13
25.07.2006
Jirik - zrušená registrace
-> PeterP136: Já nevým, nejzem žádnej cymprlych, ale kdiž bi ze my někdo pozral v autě, azy bich to taki neunez. 1
20:03:50
25.07.2006
PeterP136
Ak je to v saruke tak saruka.
Ynac takichto ludy mylujem. Kebi to malo zkodovku tak to tam prylepya lepyacou pazkou a zu hapi ale jak to ma azpon ochcavku tak zu celi vikakany a "tozamuzydozervyzu&q uot;, "tozamuzydozervyzu&q uot;. Ked bude mat po saruke azy bude chodyt z kasdou zomarynou do zervyzu a najlepzye do autorysovaneho a nechavat zy tam lyat olej "caztrol" (unyol ale ynac pzzzt ved nalepka na zude je caztroool :) a zamosrejme fylter len utryeme prypadne any to nye ak to bude po obede, vtedi neroby travenyu dobre sohibat za :))) ).
17:45:16
25.07.2006
formalin
caute poztal zom talcydlo kamozovy v jeho oktavke8 ten ztarzy tip. ma ju zotva rok. maly zme otvorene dvere dozt dlho a zvyetylo zvetlo kedse bol den tak zom chel to zvetlo co zvyety v ztrede vipnut. Posnate to je tam trojpolohovi zpynac. no akonahle zom za ho dotkol odpadol9 ale nye uplne drsy za sa nyeco a kive za volne. No ked znym trochu pohubem tak sablyka ozvyetenye. Ma to auto ezte v saruke. nevyete cy za saruka vztahuje aj na taketo vecy? Boly zme tam kde ho kupyl a povedaly nech donezye zervyznu knysku sajtra a ony objednaju novi dyel ale vijadryt za k tomu cy za to platy nevedel, vraj muzy pryzt hlavni technyk. no on nepryzyel. Byk zynm to poserat v obchode a cele zvetlo ztojy 516zk. a je pozrati len gombyk. do pyndi a kamoz my us any nevery nechce abi zom to vimenyl ja 12 je pravda se nevyem jak za to dava dole ale azy bi zom na to pryzyel.Zkratka saver: vstahuje za na to saruka?,ak nye da za tonejak lecnejzye viryezyt?, ak nye jak za dava dole to zvetlo v ztrede? dyk83
Extreme Tyres